Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Buğrahan Karaman

Zalim ve Şımarık İki Millet Tek Zihniyet

Zalim ve Şımarık İki Millet Tek Zihniyet

Dünya’da birçok şımarık  millet vardır. Bunlardan en zalimleri ise Ermeni öteki Yahudi’dir.

Ermeni; Anadolu’da önce Medlerin, Perslerin, Romalıların en sonda Türklerin paçalarını öperek üreyebilmiş, her fırsatta yeni fetihler ile bir öncekine hainlik edebilmeyi huy edinmiştir. 1. Cihan Harbi’nden sonra sürgün edilmiş, sahipleri tarafından bizden kopardıkları topraklarda bir devlet kurabilmeyi başarabilmişlerdir. Her fırsatta köy basıp, çoluk çocuk katletmeyi zevk edinen bu grup Azerbaycan’ın sillesi ile biraz kendilerine gelmişlerdir. Yine de dikkat etmekte fayda var. Ermeni bu. Canı çıkıyor da huyu çıkmıyor.

Yahudi garip millettir. Güya üstün ırktır. Musa peygamberi bile şaşırtmış, kendi Rableri tarafından Sina Çölü etrafında yurtsuz kalmaları buyrulmuştur. Yaradan’ın lanetlediği bir millet anca ABD sayesinde bir toprak sahibi olmuştur. Dünya’nın dört bir yanında Yahudi ve Siyonist lobileri sayesinde hatrı sayılır gelirler elde edip, parayla topraklar satın almışlardır.

Bu iki milletin de genelde sahipleri olur. Sahipsiz bırak füze atıp savaş başlatmayı, ekmek almaya gidemezler. Ermeni bir zamanlar Rusya’ya sığınırken, Yahudi’nin tasmasını tutan da ABD’dir. Yani bu zalim topluluklar kendi başlarına hiçbir zaman ne devlet olabilmiş, ne de savaş başlatabilmiştir.

İkisinin de mertlik, doğruluk, Yaradan korkusu yoktur. Özellikle vur-kaç taktikleri ile kadın ve çocukları hedef alırlar, işkence etmekten, katletmekten hastane vurmaktan çekinmezler. Tarihteki kuyruk acıları nedeniyle kısas(!) uygulamayı hak bilirler.

İkisinin de hiçbir ahlakı olmadığı için hali hazırda savaş ahlakını da bilmezler.

İkisi de pis milletlerdir. 7’den 70’e yüzlerine baktığınız zaman Allah nurunu esirgemiş sanırsınız.

İkisi de zaman zaman yaptıklarının bedelini ağır şekilde ödüyorlar.

Her insanın bir gıdaya ya da nesneye alerjisi vardır. Mesele biz Türkleri tehdit etme hususuna gelindiğinde bizim alerjimizde Türk milletinin tehdit edilmesidir.

Bir gün Türk milleti; milliyetçiliğin azim ve manasındaki kudreti anlayıp, yaşa ki yaşa, öldür ki yaşat mantığına bürünür ise (korkmayız sizin gibi zalimce değil) Hitler’i mumla ararsınız.

Atsız Hoca ne güzel demiş: Aynı günde doğan bir Türk çocuğu ile bir Yahudi çocuğunu aynı terbiye müessesine alıp ikisine de yalnız Esperanto dili öğretseler ve aynı şartlar altında aynı terbiyeyi verseler bile muhakkak ki Türk çocuğu yine yiğit, Yahudi yine korkak olacaktır.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER