Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Gökhan Karaoğlu

Sivas’a Hatip Vekil Lazım

Sivas’a Hatip Vekil Lazım

Sivas halkı olarak Milliyetçiliği hiçbir zaman başaramayan bir halkız maalesef Milliyetçilik derken insanların alkına Siyasi olarak Ülkücülük geliyorsa gelmesin. Milliyetçilik Önce Ailene, Sonra Memleketine, Sonra Vatanına Sahip Çıkma duygusudur. Biz Sivas halkı olarak maalesef holigan gibi bir futbol takımı tutar gibi parti tuttuğumuz için memleketimizin çıkarları, memleketimizi kim savunur, kim memleketimize yatırımlar gelmesini sağlar, yıllardır sahipsiz olan Sivas’a kim sahip çıkar kim savunur düşüncesini benimseyemedik.

Parası olan insanları partiler ilk sıralardan listelere sokuyor bizde seçip meclise gönderiyoruz. Tek yaptıklarıda maalesef paralarına para katmak oluyor. 4 yıl vekillik yapıp ömür boyu o vekilliğin maddi ve manevi getirisini kullanmak için insanlar siyasete atılıyor. Memleketi, hemşerileri kimsenin umrunda değil.

Önündeki kağıttan okuduğu halde iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanların isimlerini caddelere veriyoruz. Erzincanlı bakanın açtığı çağrı merkezini çok büyük bir girişimmiş gibi alkışlıyor birde onu Sivas’ta ki vekillere maal ediyoruz. Gururumuzsun diyoruz. Oysaki bölge müdürlükleri, kurumlar bir bir giderken sesini çıkarmayan mecliste iki kelimeyi bir araya getiremeyen, masaya yumruğunu vurup memleketini, hemşehrilerini savunamayan adamlara güvenip yaşamaya çalışıyoruz.

Sivas’a gelecek yatırımlardan ortaklık isteyen bir adama ses çıkarmıyor. Yinede onu başımızın üstünde gezdirip ONUR adı altında başkanlıklar veriyoruz. Kusura bakmayın ama biz eşek olursak sırtımıza semer vuran çok olur. Parti değil bizim için önemli olan Sivas’ı hakkı ile savunabilecek, konuşmaya başladığı zaman kekelemeden çatır çatır konuşup dik duran insanları aday göstermemiz, onları seçmemiz lazım. Artık Sivas yaşanabilir durumda değildir. İş yok, Hammadde üreten fabrika yok, dışarda 3 TL olan bir ürün memlekette hammadde üreten hiçbir fabrika olmadığından dışarıdan kat kat fazlasına almak 3 TL’ye satılan malzemeyi maaliyetinden dolayı 10 TL’ye satmak zorunda kalan sahipsiz birde esnaf var. Esnaf odaları başkanları kapı kapı akşama kadar onu ziyaret bunu ziyaret adında gezip, yiyip, içip dünyanın maaşını alıp memlekete zerre faydaları olmayan insanlarada dur diyecek bir vekil lazım.

İşin Olmadığı memlekette, 8 – 10 bin TL’lik ev kiralarına, memur olamayıp, iş bulamayıp bari kendime bir ekmek kapısı açıyım dediği zaman adamın sermayesini yıllık kira olarak alan dükkan sahiplerine dur diyecek bir vekil lazım bu memlekete, ne zamanki Milliyetçi olur, memleketimizin, kendimizin yararına olacak insanları başımıza getirirsek bu memleket işte o zaman refaha erer ve gelişir.

Hayaldeki Sivas’ın gerçektede Olması Dileğiyle…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER