Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’yi Terk Eden Caner Özyurtlu Kimdir

Başarılı oyuncu Caner Özyurtlu, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Özyurtlu, Yunanistan’a taşındığını ve hayatında ilk defa barınma garantisine sahip olduğunu belirtti. Bu açıklamalar sonrası ünlü oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu.

Başarılı oyuncu Caner Özyurtlu,
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Türkiye’yi Terk Eden Caner Özyurtlu kimdir

Caner Özyurtlu, YouTube’da Potkal Psikoloji kanalında Mehtap Güngör’ün konuğu oldu. Yunanistan’da yaşadığı hayatı anlatan Özyurtlu, “Hayatımda ilk defa barınma garantim oldu, 1 senedir. Önceden kapitalizmi savunuyordum, şimdi komünistim çünkü hayatın bu kadar değişeceğini düşünmüyordum” ifadelerini kullandı. Bu sözleriyle sosyal medyada gündem olan Caner Özyurtlu, geniş bir kesim tarafından merak edilmeye başlandı.

CANER ÖZYURTLU KİMDİR

Caner Özyurtlu, 23 Mayıs 1986’da İstanbul’da doğdu. Eğitimine İzmit Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümünde başlayan Özyurtlu, 2005 yılında buradan mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimine devam etti ve mezun oldu. 2005 yılında kurulan İstanbul Kraliyet Tiyatrosu ekibinde yer almaya başladı.

KARİYERİ VE PROJELERİ

Caner Özyurtlu, 2009 yılında ağabeyi Alper Özyurtlu ile birlikte “AC Film” yapım şirketini kurdu. Bu şirket altında sinema filmleri, müzik videoları ve televizyon projeleri üretmeye başladı. Özyurtlu, şimdilerde YouTube kanalında “Loş Sohbetler” programının sunuculuğunu yapmaktadır.

ÖZEL HAYATI

Özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen Caner Özyurtlu, 2013 yılında film yapımcısı Müge Özen ile evlendi. Bu evlilikten Bulut adında bir çocukları bulunmaktadır.

CANER ÖZYURTLU’NUN YER ALDIĞI DİZİLER

Caner Özyurtlu, oyunculuk kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol almış ve yapımcı olarak da çeşitli projelere imza atmıştır. Özellikle “Elveda Rumeli” dizisindeki performansıyla tanınan Özyurtlu, izleyicilerin sevgisini kazanmıştır.

  • Doktorlar
  • Kızlar Yurdu
  • Nefes Nefese
  • Sınav
  • Okul
  • Ulan İstanbul
Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol