Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oyunculuğa mı Adım Atıyor? Hadise’nin 8 Bölümlük Diziden Alacağı Para Çenenizi Yoracak!

Müzik dünyasının en popüler şarkıcılarından biri olan Hadise’nin kariyerine farklı tecrübeler kazandıracağı haberi gündem oldu. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol almaya hazırlanan Hadise’nin alacağı ücretse küçük dil …

Müzik dünyasının en popüler
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Müzik dünyasının en popüler şarkıcılarından biri olan Hadise’nin kariyerine farklı tecrübeler kazandıracağı haberi gündem oldu. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol almaya hazırlanan Hadise’nin alacağı ücretse küçük dil yutturacak cinsten!

Her yeni çalışmasıyla müzik listelerini altüst eden Hadise dillerden düşmeyen şarkılarıyla gönülleri fethetmeye devam ediyor.

oyunculuga mi adim atiyor hadisenin 8 bolumluk diziden alacagi para cenenizi yoracak 0 afdrrBJa

Belli bir kesim tarafından ağır eleştiri alan pırıltılı kostümleriyle konser maratonuna tam gaz devam eden ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde yeni şarkıcı “Hayat Oyunu” ile öne çıkmayı başardı.

oyunculuga mi adim atiyor hadisenin 8 bolumluk diziden alacagi para cenenizi yoracak 1

Biliyorsunuz ki; Hadise ne dese, ne yapsa, ne paylaşsa oluyor. Geçtiğimiz günlerde de aynen böyle bir durum yaşanmış ve mayolu kostümüyle 10. Yıl Marşı söylediği için eleştirilmişti.

oyunculuga mi adim atiyor hadisenin 8 bolumluk diziden alacagi para cenenizi yoracak 2 4wY58TXJ

Hadise bu sefer de bambaşka bir haberle gündeme damgasını vurdu. Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; ünlü şarkıcı dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük bir dizi için anlaşma sağladı.

oyunculuga mi adim atiyor hadisenin 8 bolumluk diziden alacagi para cenenizi yoracak 3

Epey uzun bir zamandır kendisine gelen oyunculuk tekliflerini geri çeviren Hadise’nin bu sefer yeşil ışık yaktığı haberinden sonra akla gelen ilk soru ise “Bu işten ne kadar kazanacak?” oldu.

oyunculuga mi adim atiyor hadisenin 8 bolumluk diziden alacagi para cenenizi yoracak 4 m3jNdHjT

Yakında dizi çekimleri için kamera karşısına geçecek olan Hadise’nin bu projeden 10 milyon lira kazanacağı da söylentiler arasında.

oyunculuga mi adim atiyor hadisenin 8 bolumluk diziden alacagi para cenenizi yoracak 5

Oyunculuk dersleri aldığı da belirtilen Hadise’yi bu proje ikna eden ismin de yakın arkadaşı olan oyuncu Seda Bakan olduğu öne sürüldü.

oyunculuga mi adim atiyor hadisenin 8 bolumluk diziden alacagi para cenenizi yoracak 6 RklrrITQ
Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol