Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esra Erol’da Mide Bulandıran İtiraf “Kocam, Kayınpederim ve Ben Birlikte Yattık!”

Gündüz kuşağında işlenen konular pek çoğumuz için fazlasıyla şaşırtıcı olabiliyor. Bu kez de Esra Erol’da bir aydır kayıp olan Ümmü Gülsüm öyle bir şey itiraf etti ki ağızları açık bıraktı! Kaynak: https://www.noktagazetesi.com.tr/esra…TV …

Gündüz kuşağında işlenen konular
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Gündüz kuşağında işlenen konular pek çoğumuz için fazlasıyla şaşırtıcı olabiliyor. Bu kez de Esra Erol’da bir aydır kayıp olan Ümmü Gülsüm öyle bir şey itiraf etti ki ağızları açık bıraktı!

Kaynak: https://www.noktagazetesi.com.tr/esra…

TV ekranlarında her gün izleyenleri şoka sokan pek çok olaya tanık oluyoruz.

esra erolda mide bulandiran itiraf kocam kayinpederim ve ben birlikte yattik 0 3shY1t5U

Bu kez de 1 aydır kendisinden haber alınamayan Ümmü Gülsüm olayına şaşırdık kaldık! Konuyu kısaca özetleyecek olursak, Ümmü Gülsüm annesi Songül tarafından sosyal medyadan tanıştığı Ferdi Taşan’la evlendirilmişti.

esra erolda mide bulandiran itiraf kocam kayinpederim ve ben birlikte yattik 1 RqQwzzuX

2 Mayıs’tan bu yana haber alamadığı kızını aramak için Esra Erol’a başvuran Songül, “Kocası ve kayınpederi kızımı öldürdü” demişti.

esra erolda mide bulandiran itiraf kocam kayinpederim ve ben birlikte yattik 2 GV99pSpt

11 aydır kızını göremeyen Songül ayrıca damadı ve ailesinin “Annesi kızını dövüyor” diyerek uzaklaştırma kararı aldırdıklarını dile getirdi.

Sonunda bulunup yayına katılan Ümmü Gülsüm, izleyenleri şoke eden açıklamalarda bulundu. Ümmü Gülsüm’ün açıklamaları şu şekilde:

esra erolda mide bulandiran itiraf kocam kayinpederim ve ben birlikte yattik 3

“Tefecilerden borç almışlar. Bana da 70 bin lira kredi çektirmeye çalıştılar. Çekmeyince düşman oldular. Kayınpederim evin içinde şortla atletle gezebilirsin diyordu. Kendisi de çamaşırla geziyordu” deyince ağızlar bir karış açık kaldı. Devamında ise, “Sürekli tacizde bulundu. Kayınpederim kaç kere çocuğumu dövdü. Çıtımı çıkaramadım. Kocam babamın köleliğini yapacaksın derdi. Kayınpederim kumar oynamaya kahveye yanında beni de götürüyordu. Kayınpederim, kocam ve ben aynı odada yatardık. Mahalledeki herkes biliyor. Tüm komşularımız biliyor. Senin baban zaten sapık ki…” 

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol