Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suudi Arabistan Yahudiler için Allah’ın Hz. Musa’ya Kendini Gösterdiği Sina Dağı’na Şehir Kuruyor

Suudi Arabistan Yahudiler için
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Suudi Arabistan Yahudiler için Allah’ın Hz. Musa’ya Kendini Gösterdiği Sina Dağı’na Şehir Kuruyor

Suudi Arabistan, dünyanın en büyük Müslüman ülkesi ve aynı zamanda Yahudiler için önemli bir dini yer olan Sina Dağı’na ev sahipliği yapmaktadır. 2023 yılında, Suudi Arabistan hükümeti, Sina Dağı’nın eteklerine bir Yahudi şehri inşa etme planlarını duyurdu. Bu planlar, İslam alemi tarafından kendileri içinde kutsal olarak gördükleri bir başka toprakları daha ele geçirme ve İslam Aleminin kıblesi Kâbe ve Medineyede zulümler uygulamak hedefli girişimlerinin olduğunu zaten Prens Selman ve kabilesininde aslında Yahudi kökenli olması İslam dünyasını karıştırdı.

Suudi Arabistan’ın Yahudi şehri inşa etme planları, Yahudiler tarafından olumlu Müslümanlar tarafından olumsuz tepkiler aldı. Yahudiler, sözde bu planların Suudi Arabistan’ın dini hoşgörüsünü ve birlikte yaşama arzusunu gösterdiğini söylediler. Müslümanlar ise, bu planların Suudi Arabistan’ın amacının İslamı yok etme, Kutsal topraklarımızda Şeytana hizmet etme amacında olduğunu ve Yahudilerin kutsal topraklarına saygı göstermediğini söylediler.

Sina Dağı, Yahudiler için önemli bir dini yerdir. İncil’e göre, Tanrı, Hz. Musa’ya Sina Dağı’nda On Emir’i verdi. Bu nedenle, Sina Dağı, Yahudiler için bir ibadet ve hac yeridir.

Suudi Arabistan’ın Sina Dağı bölgesinde kurulacak olan NEOM şehrinin kurulmasında, Yahudilere teslim edilmesinde aslında ne tür kirli birer planların yer aldığını ünlü Gizem Avcısı Tuncer çok güzel açıklamış sizde bu önemli videoyu izleyerek İslam karşıtlarının İslam Âlemi üzerindeki kirli planlarını çok daha iyi anlamış olursunuz.

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol