Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivas’ta Eğitime Fark Kattılar

Sivas’ta Eğitime Fark Kattılar

Sivas’ta Eğitime Fark Kattılar

Sivas’ta Özelim VIP Kurs Merkezi Kullandığı yapay zeka, teknolojik yenilikler ve 4-6 kişilik sınıflarda verdiği kurslarla LGS, AYT, TYT, YÖS, YABANCI DİL VE YAPAY ZEKA KURSLARI ile gençlerin ve velilerin gönlünü fetheden Özelim VIP Kurs Merkezi takdir toplamaya devam ediyor. Bizde bu başarıyı 1. Ağızdan dinlemek istedik ve Özelim VIP kurucusu Sayın Ahmet Şahin KILIÇ’a başarılarını sorduk ve şöyle dedi;

Yeni Çağda Çağdaş Eğitim Kompleksleri

Eğitim dinamikleri artık teknolojik odaklı hareketlerle doğru orantıda kendini yenileyen bir olgu olmuştur.

Bu yüzden kuruculuğunu üstlendiğimiz, yaşadığımız, büyüdüğümüz şehre olan borcumuzu ödeyebilmek için, içinde bulunduğumuz her kurumumuzda şehrimize olan borcumuzun hassasiyetlerini gözeterek teknoloji ile entegre eğitim modelleri bizler için olmazsa olmaz olmuştur.

Özelim Vip Kurs Merkezi yapılanmamızda ezber bozarak uyguladığımız az öğrenci çok ilgi sınıf konsepti, geleceğin Türkiye’sini inşâ edecek öğrencilerin isteyebileceği tarzda teknolojik sınıflarımız yine Sivas’ta ilk olarak uyguladığımız eğitimde yapay zeka modelimiz kurumlarımızdaki pozitif ayrıcalıklardan sadece bir kaçıdır…. Yeni nesil öğrencilerini kazanayım derken kaybedebilme ihtimalini en aza indirerek, onlar için en optimal verimi sağlayabilmek en anlamlı ödevlerimizden bir tanesidir. Yine yeni eğitim yılında Özelim Vip Kurs Merkezi olarak görüntü işleme modelini sınıflarımıza entegre ederek Türkiye’de yapılmamış ve gerekli olan uygulamanın ilk kıvılcımını Sivas’tan Özelim Vip Kurs Merkezi olarak üstlenmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Eğitim modellerinde gelenekçi yapılar artık yeni nesil öğrencileri kazanmaya çalışırken maalesef kaybedebilmektedir. Bu yüzden hem hali hazırdaki yapılanmalarımız hem de yeni yapılanmalarımız teknoloji odaklı, gençlerimizle entegre bir binadan öte eğitim kompleksleri yapabilmektir.

Bu bizim bu şehre olan borcumuzdur…..

Kurucu
Ahmet Şahin KILIÇ

Sivas Haber

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te SİVAS HABER'e abone olun.
Whatsapp Kanal
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.