Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivas’ta 500’den Fazla Kişiye Ekmek Kapısı Oldu

Sivas’ta 500’den Fazla Kişiye

Sivas’ta 500’den Fazla Kişiye Ekmek Kapısı Oldu

12 yıldır Sivas’ta anahtar teslim projelere imza atan genç iş insanı Burak Özçoban öncülüğündeki BG Grup İnşaat ‘ın 2020 yılında bünyesine katmış olduğu Sivas Prefabrik, değişen yüzü yenilikçi bakış açısı ve deneyimli kadrolarından aldığı güç ile sektöründe aranan ve takip edilen firma konumuna ulaştı.

Burak Özçoban Öncülüğünde BG Grup Fark Yaratıyor

burak ozcoban bg grup

 

Firma şu an 500 kişilik istihdamla bölgenin en büyük inşaat firması olması özelliğini taşıyor.

20.000 m² kapalı, 60.000 m² açık stok sahası olmak üzere toplam 80.000 m² alanda hizmet veren firma, yapımını üstlendiği birçok projeyi başarı ile tamamlamanın haklı gururunu yaşıyor.

Sanayi yapıları, depolar, hangarlar, köprü kirişler için prefabrik yapım elemanları üreten firma; esnek tasarım olanakları, yüksek üretim kapasitesi ve deneyimli kadrosu sayesinde üretim bandında inovatif iyileştirme ve güncellemeler ile projelere uygun üretim yapabilme yeteneğine sahip.

Yeni tamamlanan ve Demirağ OSB’de yer alan ikinci fabrikası ile günlük 200 m³ beton işleme kapasitesine sahip olan tesis; uluslararası standartlarda, nitelikli, ekonomik, güvenli üretimlerle kaliteyi ve kullanıcı memnuniyetini daha ileri seviyelere taşıma hedefiyle hizmetlerine devam ediyor.

DEMİRAĞ OSB’NİN ÖNCÜSÜ

Binlerce kişiye iş imkânı sunacak ve şehrimizin üretim üssü olacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesi, yeni yatırımlar almaya devam ederken yer tahsisi yapılan alanlarda da fabrika inşaatları da yükseliyor.

İnşaatları hızla yükselen fabrikaların büyük bölümünü ise Sivas’ta BG Grup inşaa ediyor. Bu yönü ile BG Grup “FABRİKA YAPAN FABRİKA” olarak da anılmaya devam ediyor.

Cazibe merkezi Demirağ OSB’de şuan yapımını sürdürdüğü sayısız fabrikanın yanı sıra Sivas’taki bir çok büyük bölgede inşaatları devam eden projelerde de BG Grup fark yaratıyor.

Ayrıca yine Sivas Ziraat Odası ile BG Grup Enerji Ticaret Sanayi A.Ş. arasında geçtiğimiz aylarda iş birliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde Ziraat Odası’na üye çiftçilere güneş enerji sistemlerini edinme ve kurulumunu talep etmeleri halinde BG Grup tarafından liste fiyatı üzerinden yüzde 4 oranında indirim yapılıyor.

BG GRUP İNŞAAT, BG PROJE, BG ÇELİK ve BG GRUP ENERJİ KİMDİR?

BG Grup İnşaat Sivas’ta kurulmuş yerel bir inşaat firması olup, 10 yıldır bölgede faaliyet göstermektedir. Bölgede endüstriyel inşaat alanında anahtar teslim projeleri hayata geçirmiş ve bugüne kadar yapmış olduğu konut ve fabrika inşaatları ile yaklaşık bir milyon metrekarelik yapıyı kullanıma kazandırmıştır.

Ayrıca beton prefabrik imalatı alanında da Sivas Prefabrik A.Ş ile ortak iki fabrikada üretime devam eden BG Grup İnşaat Sivas’a da istihdam için gerekli tüm yatırımları yapmaya devam etmektedir. Bunların haricinde yine BG Çelik ve BG Proje 57 kişilik mimar ve mühendis ekibi ile de hem kendi ihtiyacı olan projelendirme ve imalatlara devam eden grup aynı zamanda Sivas ve çevresindeki diğer illere de teknik ve imalat tecrübesini aktararak hızlı bir şekilde inşaat konusunda çözüm üretmektedir.

BG Grup Enerji,BG Grup inşaat çatısı altında Güneş Enerji Sistemlerinin tedariki ve montajını yürüten yerel enerji firmasıdır. Amacı yeşil ve maliyetsiz enerjiyi herkes açısından ulaşılabilir hale getirmek olan BG Grup Enerji , BG Grup İnşaat ile “yeşil ve çevre dostu fabrika” sloganı ile yola çıkarak bugüne kadar 20 den fazla büyük projeye imza atarak aynı zamanda Anadolu’da çözüm ortakları ve bayiileri ile faaliyetlerine hızla devam etmektedir.

Sivas Haber

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te SİVAS HABER'e abone olun.
Whatsapp Kanal
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.