Siyaset

Sivas 2. Turda REİS Dedi

Sivas 2. Turda REİS Dedi

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra %50+1’i adaylar yakalayamamış ve Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tura kalmıştı. İlk turda Cumhurbaşkanı Erdoğan Sivas’ta %69,40 oy almıştı.

23 Mayıs’ta Sivas’ta akıllara kazınılan bir kalabalıkla miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan Sivas’a 1 kez daha aşık olmuştu. 100 bin kişiyle Sivas’ta miting yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Arkasında Sivas Olanın Sırtı Yere Gelmez” demişti. Dediği gibide oldu ve Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde Sivas %73,41 ile Reis dedi.

Bu durumda Türkiye Genelinde de %52 ile Türkiye yeniden istikrar sürsün diyerek 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı olarak tekrar seçti. Vatana ve Millete Hayırlı Olmasını diliyor. Hainlerede bir kez daha bu vatanda ne özerklik getirebilirsiniz, nede bu devleti yok edebilirsiniz denmiş oldu.

Sivas Haberim 2 yılı aşkın süredir Sivas'ın en güvenilir haber kaynaklarından biri olarak, özgün, dürüst ve tarafsız bir habercilik anlayışıyla faaliyet gösteriyoruz. Gerçekliği ve tarafsızlığı ön planda tutarak, ülke değerlerine saygılı bir şekilde…

Related Posts

No Content Available

Leave A Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir