Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Erbakan’dan “Dolar’ı Ortadan Kaldıracağız” Açıklaması: “İslam Dinarına Geçilecek”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan dolar hakkındaki ifadeleriyle dikkat çekti. Milli Gençlik Derneği tarafından düzenlenen programda konuşan Erbakan, ‘Siyonizm’in en önemli sömürü aracı olan Amerikan Doları ortadan kaldırılacak …

Yeniden Refah Partisi (YRP)
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan dolar hakkındaki ifadeleriyle dikkat çekti. Milli Gençlik Derneği tarafından düzenlenen programda konuşan Erbakan, ‘Siyonizm’in en önemli sömürü aracı olan Amerikan Doları ortadan kaldırılacak’ dedi.

YRP lideri Fatih Erbakan, Milli Gençlik Derneği’nin Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği “İstanbul’un Fethi” programında yaptığı konuşmayla dikkat çekti.

fatih erbakandan dolari ortadan kaldiracagiz aciklamasi islam dinarina gecilecek 0 sXKTXbzt

Erbakan, konuşmasında, ekonomide yeni fetihler gerçekleştireceklerini söylerken, “doların ortadan kaldırılacağını ve İslam dinarına geçileceğini” söyledi.

fatih erbakandan dolari ortadan kaldiracagiz aciklamasi islam dinarina gecilecek 1 c83nQqu6

Mekke, Kudüs ve İstanbul gibi şehirlerin fetihleri gibi önemli fetihler yapacaklarını anlatan Erbakan, ‘Dış politikada fetihler gerçekleştireceğiz. Ekonomide fetihler gerçekleştireceğiz, sömürü, faiz, haksız kazançlar olmayacak, nimet, külfet dengesi dengelenmiş olacak, haksız vergiler olmayacak’ ifadelerini kullandı.

Erbakan, dolar için de “Siyonizm’in en önemli sömürü aracı olan Amerikan Doları ortadan kaldırılacak ve İslam dinarına geçilecek inşallah” derken, “Paylaşımda adalet temsil edilecek. Cenaballah’ın 8 milyar insan için bahşettiği nimetler, 8 milyar insan arasında adaletli şekilde paylaşılacak” diye belirtti.

fatih erbakandan dolari ortadan kaldiracagiz aciklamasi islam dinarina gecilecek 2 l3hg9pmw
Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol