Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Sivas’ta Belediye Başkan Adayı Çıkarmayacak

MHP Sivas’ta Belediye Başkan
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

MHP Sivas’ta Belediye Başkan Adayı Çıkarmayacak

Ankara‘da Kulisler 2024 yılında yapılacak olan Yerel Seçimler için çalkalanmaya başladı. Tüm Siyasi partiler Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşananları yaşamamak için hummalı çalışmalara başladı. Millet ittifakı tarafında ittifak olacak mı? olmayacakmı konuları tartışılırken Cumhur ittifakı tarafında ise ittifak devam edecek gibi görünüyor.

Özellikle 2024 yerel seçimleri için Ak Parti ve MHP kanadında ittifak kulisleri dönüyor. Ankara’dan alınan bilgilere göre Türkiye geneli ve Sivas‘ta Ak Parti ve MHP arasında yerel seçimlerde ittifak yapılacağı il ve ilçe bazında hangi parti nerede kuvvetli ise o partiden aday çıkacak Sivas’ta ise malum merkezde kuvvetli olan taraf Ak Parti olduğu için Sivas Merkez’de MHP Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayını destekleyecek. Türkiye genelinde Ak Parti’nin Kuvvetli olduğu yerlerde MHP Ak Partiyi, MHP’nin kuvvetli olduğu yerlerde de Ak Parti MHP’yi destekleyecek.

Sivas’ın Zara ilçesinde ise Mevcut MHP Belediye Başkanı Fatih Çelik aday olacağı ve Ak Parti’nin Zara’da MHP adayını destekleyeceği konuşuluyor. Kulisler son hızıyla devam ederken ilerleyen günlerde daha fazla ittifak haberleri piyasayı sarsacak gibi duruyor.

 

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol