Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Parti Milletvekili Adayı Celal Dağgez Sıkılmadık El Girilmedik Gönül Bırakmadı!

İyi Parti Milletvekili Adayı
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

İyi Parti Milletvekili Adayı Celal Dağgez Sıkılmadık El Girilmedik Gönül Bırakmadı!

Sivas’ın öz evladı, Milletvekilliği seçiminde Sivas’ta açık ara önde götüren İyi Parti Sivas Milletvekili Adayı Celal Dağgez, Sivas’ı karış karış dolaşmaya, çalınmadık kapı bırakmamaya gayret gösteriyor.

Ziyaret ettiği heryerde halkın sevgisi ve teveccühü ile karşılaşan Celal Dağgez, Sivas halkına Sizlere Sözüm, Memleketime Vefa Borcum var. Sivas artık hiçbir alanda kaybeden olmayacak! Sivas’a darbe vuranlardan hesabını soracağız, Allah’ın izniyle İyi Parti iktidarında Sivas şahlanış dönemini yaşayacak. Liyakatten uzak amcası, dayısı olanların memleketi yöneten makamlara getirilmesine dur diyeceğiz. Sivas’a kim zarar vermeye kalkışırsa karşısında herkes buna emin olsun ki bizi bulacaktır.

Ekonomiden, Sanayiye, Turizmden, İmara kadar her alanda Sivas’a yeni bir çağ açacağız. Söz veriyorum maaşını alıp tek işi sadece oturan vekil değil, halkının emrinde kanının son damlasına kadar memleketi için savaşan bir vekil olacağım. Desteklerinizi ve Dualarınızı eksik etmeyin diyerek sadece el sıkmayla kalmayarak Sivas halkınında gönlünd taht kurmayı başardı.

Sivas HaberSivas Haberleri

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol