Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail Gazze’de Bir Okulu Vurdu 39 Kişi Hayatını Kaybetti

İsrail ordusu Nusayrat Mülteci Kampı’nda Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki UNRWA’ya ait yerinden edilenlerin barındığı bir okula düzenlediği saldırı sonucu ölenlerin sayısı 39’a çıktı.

İsrail ordusu Nusayrat Mülteci
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi
AA

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı’nda Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Çalışma Ajansı’na (UNRWA) ait yerinden edilenlerin barındığı bir okula saldırı düzenledi.

Gazze’deki hükümetin medya ofisinin Telegram hesabından yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun, Nusayrat Mülteci Kampı 2. bölgesinde onlarca yerinden edilmiş insanın barındığı bir okulu bombalayarak korkunç bir katliam gerçekleştirdiği belirtildi.

UNRWA’ya ait yerinden edilenlerin barındığı bir okula düzenlediği saldırı sonucu ölenlerin sayısı 39’a çıktı.

Saldırı sonucu ölen Filistinlilerin cenazesinin Aksa Şehitleri Hastanesi’ne ulaştığı, onlarca yaralının getirildiği kaydedilen açıklamada, kapasitesinin üç katı yaralı ve hastalarla dolduğu vurgulandı. Hastaneye ölü ve yaralıların getirilmeye devam edildiğine dikkat çekildi.,

israil gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 0

BM’den tüm kuruluşlara çağrı

Açıklamada İsrail’in bu katliamları yaparak soykırım suçu işlemesi kınandı. Açıklamanın devamında Amerika’nın İsrail’in yanında durması, silah ve askeri destek vererek bu soykırımın devamına yeşil ışık yakması da kınandı.

İnsanlığa ve uluslararası hukuka karşı işlenen bu suçlardan tamamen İsrail’in ve Amerikan yönetiminin sorumlu tutulduğu açıklamada, tüm dünyaya bu suçları ve Gazze Şeridi’ne yönelik İsrail-Amerikan saldırılarını kınamaları çağrısında bulunuldu.

Açıklamada, uluslararası toplum ile Birleşmiş Milletler ve tüm uluslararası kurum ve kuruluşlardan, Gazze Şeridi’nde sivillere, çocuklara ve kadınlara yönelik soykırımı durdurması için İsrail’e baskı yapmaları istendi.

açıklamada ayrıca uluslararası topluma, Gazze Şeridi’nde sivillere yönelik bu günlük katliamlara ve soykırıma katılan İsrailli ve Amerikalı savaş suçlularını yargılamaları çağrısında bulunuldu.

israil gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 1 MlmRLY9Wisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 2israil gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 3 NgsGQlkRisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 4 AislZyXcisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 5 zVv71pSfisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 6 TpaTbcIbisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 7 XpdevqSrisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 8 SzC3A4lPisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 9 QzmsIQbWisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 10 H5tSq3B1israil gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 11 uf4eXbs8israil gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 12 2dbORNWlisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 13 zd8yVv1tisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 14 XT1sNuBOisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 15 rjVrQTI5israil gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 16 Bb479hUpisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 17 Tb9ktHubisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 18 6QH9ypbCisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 19 rh7kFwNsisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 20 yODQuGcCisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 21 KOM7DEqCisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 22 pCTRkOzUisrail gazzede bir okulu vurdu 39 kisi hayatini kaybetti 23 tbkVhNFd Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol