Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız Ak Parti ile Teşkilat Gezileri Yapıyor

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız Ak Parti ile Teşkilat Gezileri Yapıyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin Rektörü Alim Yıldız, üniversitenin gelişimi, bilime katkısı, sorunsuz eğitim, öğrencilerin güveni ve huzuru için çalışmak dururken kendisi Ak Parti teşkilat üyesi gibi geziyor.

Özerk bir kurum olan Üniversitelerin Rektörlerinin tek derdi Ülkemize kazandıracakları yeni bilim insanları, yeni değerler, onların rahat içerisinde dolu dolu bir eğitim hayatı için çalışmak olacağına, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız, Teşkilat gezileriyle meşgul olmakta…

Ak Parti’nin sözde Sivas abisi, Sivas Milletvekili Abdullah Güler’in Sosyal Medya hesabında yaptığı paylaşım herkesi şoka soktu. Teşkilat gezisinde Sivas’ın Ak Parti Gemerek İlçe Başkanlığında teşkilat toplantısında verilen pozda Alim Yıldız’ı görenler şaşkınlığını gideremedi. Ayrıca Abdullah Güler’in paylaşıma yaptığı açıklamada;

Ak parti Sivas Milletvekili Abdullah Güler

Sivas Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve İl Başkanımız ile Gemerek İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek yerel seçimlere yönelik çalışmalarımızı değerlendirdik.

Misafirperverlikleri için Gemerek İlçe Başkanımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Yazdı.

Peki şimdi değerlendirelim; Rektör Alim Yıldız, Sivas Milletvekili değil, Belediye Başkanı’da değil, İl Başkanı’da değil, Gemerek İlçe Başkanı’da değil son olarak ne kalıyor? “Teşkilat Mensubu” Rektör Alim Yıldız o kare içerisinde Teşkilat Mensubu Olarak Seçimlere Yönelik Çalışmalarını mı? değerlendirdi. Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya ile yanyana oturduğuna göre Üniversite Başkanı olmalı diye düşündürüyor.

Sivas Haberim Özel Haber

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol