Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Celal Dağgez’in Elini Öpenler Gittikten Sonra PR Yapmaya Çalışıyorlar

Celal Dağgez’in ekibinden Emrah
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Celal Dağgez’in ekibinden Emrah Arslan; Celal Dağgez bu memlekete sevdalı, memleketi için çalışan ama diğerleri gibi işleri güçleri reklam olan insanlardan olmadığı için değeri ve kıymeti bilinmeyen memleket sevdalısı bir dava adamıdır.

Dün Celal Dağgez’in Ankara Çukurambarda’ki ofisinde hanımıyla gelip elini öpüp Aday Adaylığı için müsade isteyen Erol Bozkuş, bugün arkasından kendi karakterine yakışan cümleleri sosyal medya hesabından paylaşarak, klavye delikanlılığı yapmaktadır. Neden Aday olmadığı kaçak mazottan davalık olduğunuda yazsaymış çok daha delikanlıca açıklama olurdu. Oğuz Özdemir’i zaten hiç söylemiyorum bile ki ne karakterde olduğu herkes tarafından bilinmektedir.

Bu insanların bu acınası durumlarınıda hemen reklam ve hit malzemesi haline getirip haber yapıp paylaşan Murat Toraman’da memleketçe bilinen karakterine yakışanı yapmıştır. Dün ofisime gelip Celal Dağgez’in reklamlarını, haberlerini yapmak için 250.000 TL isteyip sonra kimseye yapmam ama size muhabbetim var 150.000 TL olur dediği halde tarafımızca reddedilen Toraman, Celal Dağgez’den çıkar sağlayamadığı için aklı sıra Celal Dağgez’i yıpratmaya çalışmaktadır.

Şunu tüm Sivas halkı biliyorki Celal Dağgez’in asaleti ve duruşu, memleket sevdası arkasından prim yapmaya çalışan herkesi ezer ve geçer. Kimse çıkarları olmadı diye karalama kampanyası yapmaya çalışmasın. Biz hala bu memleketteyiz sıkıntısı olan varsa gelsin yüzümüze söylesin, Celal Dağgez yerde kalmaz hep beraber yakında kapısında sıraya girenleri göreceğiz dedi.

Bir açıklamada İyi Parti Gürün İlçe Başkanı Selma Özdemir’den geldi. Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

Sivas’ta yanlış adaylar gösterildi diye yazan muhteremler kimi aday gösterseydik? Birinci sıra benim garanti diye orda burda konuşan ilçe başkanı kim il başkanı kim ben işi yukarıdan bağladım diyen kişiyi mi aday gösterseydik? Bırak birinci sırayı beşinci sırada bile yer bulamayınca seçmene yol gösteriyorum diyen palavracıları mı aday gösterseydik?

Mesela rüşvet verme suçundan Ceza alan birisini mi aday gösterseydik? Oooo yanlış söyledim ya rüşveti tam verememiş verecekken suç üstü yapılmış, tam teşebbüsten ceza almış bu kişiyi mi aday gösterseydik? Uygun muydu? Ya da kaçak mazotuna mahkeme kararı ile el konulan kişiyi mi aday gösterseydik? Pardon pardon ya nasıl da yanıldım büyük armatör. Cezaevinde yatarken bile rahat durmayıp mahkemeden götürülürken ceza evi ring aracını tekmeleyen yumruklayan, kamu malına zarar vermekten ceza alan kişiyi mi aday gösterseydik?

Bakın yeniden söylüyorum kendinizi çok akıllı karşınızdakini de aptal zannetmeyin. Hadi yüreğiniz yetiyorsa yalan deyin de mahkeme kararlarını açıklayayım.

Partiyle kurulduğu günden beri hiç bir alakası bağlantısı olmayıp esen rüzgarı görünce parti kurucularının bile önüne geçmeye çalışan, kendisini garanti gösterip üzeri son derece doğru bir şekilde çizilen birisi mevcut adaylarımızı kötülemeye çalışıyor.

Herkes kendi evinin önünde oynasın. Yok içerde oynayacaksa unutmaya çalıştığı mahkeme kararlarını yeniden hatırlasın bence, Kirli cantalilari biz çok iyi biliriz ,onun için çizdik üstünü. dedi.

Selma Ozdemir Iyi Parti

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol