Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BBP lideri Destici; Kendisine Yerel Seçimlerde Sivas’ı Vermeyen Cumhur İttifakının Bir Parçasıyız Dedi

31 Mart 2024 Yerel

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinden Önce Mustafa Destici Cumhur İttifakının Sivas Adayı Büyük Birlik Partisinden olsun demiş, ama Ak Parti ve MHP bu fikre sıcak bakmamış Sivas’ta kendi adaylarını çıkarmışlardı.
Bugün Sivas’a Hayırlı Olsun ziyaretine gelen Mustafa Destici Sivas’ta ilke mesajı;Büyük Birlik Partisi Genel başkanı Mustafa Destici, Cumhur ittifakının bir parçaları olduklarını söylemek oldu.

BBP adayı Adem Uzun, yerel seçimlerde Sivas Belediyesi Başkanlığını kazandı. Başkan Uzun’un göreve başlamasının ardından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas’a geldi. Destici, bölge trafikte partililerce coşkuyla karşılandı. Cuma namazının ardından Sivas Belediye Başkanlığını ziyaret eden Destici, cumhur ittifakının bir parçaları olduğunu belirtti.

Destici, belediye imkanlarıyla yapılabilecek her şeyin Sivas’ta en üst düzeyde yapılacağını ifade ederek, “Belediye imkânlarının yetmediği ya da belediyeyi aşan noktalarda Ankara’dan hangi hizmet gelmesi gerekiyorsa, Cumhurbaşkanlığı nezdinden gelmesi gerekiyorsa oradan diğer bakanlıklardan gelmesi gerekiyorsa oradan hangi kamu kurum ve kuruluşundan gelmesi gerekiyorsa Allah’ın izniyle oradan gelecek, hizmetleri de Sivas’ımıza getireceğiz ve Sivas’ımız inşallah daha da büyüteceğiz. Daha da kalkındıracağız ve daha güvenli, daha yaşanılabilir, gelir düzeyi daha yüksek kişi başına gayrisafi milli hasılası daha yüksek, eğitim seviyesi daha yüksek, sağlık hizmetlerinin daha yüksek verildiği, altyapı hizmetlerinin daha yüksek verileceği, deprem başta olmak üzere bütün risklerin azaltıldığı ve bütün önlemlerin alındığı bir şehir haline inşallah hep birlikte geçireceğiz” dedi

“Cumhur ittifak partilerimiz başta olmak üzere diğer siyasi partilerimizin de görüşlerini alacağız”

Sivas’a hizmet eden belediye başkanlarına, valilerine ve diğer yetkililere teşekkür eden Destici, “Biz onların bıraktığı yeri, noktayı daha ileriye taşıyacağız. Tabii bunu yaparken elbette ki Sivaslılarla birlikte yapacağız. Tabii burada Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız. Elbette ki Cumhur İttifak partilerimiz başta olmak üzere diğer siyasi partilerimizin de görüşlerini alacağız. Ve onların da bu hizmetlere katkı yapmasını ya da görüşlerinin elbette bize bildirmelerini ve onlarla da birlikte istişare ederek onları da bu istişare sürecine dâhil edeceğiz” dedi.

“Terör iş birlikçileri ve uzantıları hariç bu belediyenin kapısı herkese açıktır”

Destici terör iş birlikçileri ve uzantıları hariç belediyenin kapılarının herkese açık olduğunu ifade ederek, “Biz asla kimseyi ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız. Biz beraber olacağız. Birlik, beraberlik içerisinde Sivas’ı el birliğiyle yöneteceğiz. Biz milletimize neyiz sözünü verdik? İlkeli belediyecilik sözünü verdik. İlkelerimiz bellidir. Devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbalidir. Dolayısıyla burada bizim tavizimiz asla olamaz. Bu noktada bölücüler hariç, vatan hainleri hariç, terör iş birlikçileri ve uzantıları hariç bu belediyenin kapısı herkese açıktır” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Destici, belediye ziyaretinin ardından Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’i de makamında ziyaret ederek hediye takdim etti.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te SİVAS HABER'e abone olun.
Whatsapp Kanal
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.