Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Partinin Kalesi Sivas İyi Olacak Dedi İyi Parti Mitinginde Kalabalığın Sonu Görülmedi

Ak Partinin Kalesi Sivas
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Ak Partinin Kalesi Sivas İyi Olacak Dedi İyi Parti Mitinginde Kalabalığın Sonu Görülmedi

Sivas’ta bugün yapılan İyi Parti mitinginde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşma yaptı!

Mitingdeki kalabalık gözleri kamaştırdı. Kalabalığın sonu görünmeyen mitingde Ak Parti’nin kalesi Sivas’ta İyi Parti rekor bir kalabalıkla Miting yaptı. Halk arasında konuşulan bilgilere göre İyi Parti Sivas’ta 2 Milletvekilini garantilediği söyleniyor.

Akşener; Özellikle Suriyeli konusuna değindi ve Suriyelileri 2 yıl içinde hepsini ülkelerine göndereceğiz dedi. Akşener; bana PKK’lı diyorlar. Madem ben PKK’lıysam beni neden şerefli Türk Polisi koruyor. Tutuklayın beni eğer ben teröristsem beni nie polis koruyor dedi. Akşener; Teröristin kardeşine bizim Mehmet diyen sensin, FETÖ’yü ülkenin başına siz bela ettiniz. Asıl teröristlerle kolkola olan sizsiniz, Haburda teröristlerin yoluna karanfil döken sizsiniz dedi.

Mitingte Meral Akşener’in konuşması, yapacakları vaadleri halk tarafından oldukça coşkuyla karşılandı. Akşener; 14 Mayıs seçiminde Tarih Yazacağız, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçtaroğlu olacak ve bende Başbakan olacağım dedi. Özellikle Tarım ve Hayvancılık alanlarında yapakları çiftçilerde büyük heyecan yaratırken, eğitimde, ekonomide, sanayide yapacakları insanların refah seviyesinin düzeleceği umudunu verdi. Bakalım 14 Mayıs seçimlerinde Sivas ve Türkiye sonuçları ne olacak?

Sivas HaberSivas Haberleri

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol