Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik Yeniden Adaylığını Açıkladı

Zara Belediye Başkanı Fatih

Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik Yeniden Adaylığını Açıkladı

Geçtiğimiz dönem yaptığı çalışmalarla ve hizmet anlayışı ile tüm Zararlıların gönüllerinde taht kuran mevcut Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik 2024 Yerel Seçimler için Zara’dan yeniden adaylığını açıkladı. Bugün Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin izni ve Zara halkının teveccühü üzerine yeniden Zara için Milliyetçi Hareket Partisinden Zara Belediye Başkan adaylığına resmi başvurusunu yaptı.

Adaylık Başvurusundan sonra açıklama yapan başkan Çelik şunları söyledi; 

Sevgili Hemşehrilerim;

Bilindiği üzere 2019 yerel seçimlerinde sizlerin destekleri ve Cenab-ı Hakkın takdiri ile toprağım , memleketim ve sevdam olan Zara’ya Belediye Başkanlığı görevi nasip oldu. Göreve geldiğimiz günden itibaren siz değerli hemşerilerimin bize vermiş olduğu bu kutsal görevi kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden yerine getirmeye özen gösterdik. Üretken belediyecilik anlayışı ile bu süre zarfı içerisinde yaşadığımız bütün doğal afetleri, virüsleri, ekonomik sıkıntıları sorun yapmaksızın büyük  bir çaba ve gayretle ilçemizin her köşesine her bölgesine eşit şekilde hizmet götürme gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük.

Gönül ve hizmet belediyeciliğini de kendimize şiar edinerek , belediye başkanlığı görevini , toplum adına alınan ağır bir vebal ve sorumluluk olarak gören bir anlayış ile Mevlana Hazretlerinin ; Cömertlik ve yardım etme konusunda akarsu gibi ol, Şefkat ve merhamette güneş gibi ol, Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol,Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol ,Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol, Hoşgörülülükte deniz gibi ol, Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.” sözlerini her zaman kendimize yaşam biçimi ve hizmet anlayışı olarak belirledik .

Bir Zara evladı , bir Zara sevdalısı olarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime, dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sizlerle siyasetin en güzel yanı olan samimiyeti bir kez daha görmüş olduk.Tekrardan aday olduğumu siz değerli halkıma bildiriyor ve tüm siyasi parti Belediye Başkan adaylarına başarılar diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle… dedi. 

IMG 20231122 WA0021

IMG 20231122 WA0023

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te SİVAS HABER'e abone olun.
Whatsapp Kanal
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.