Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivas’ta Bir Vatandaş Yaban Keçilerinin Fotoğrafını Çekti “Dünyanın En Güzel Manzarası”

SİVAS’IN KANGAL İLÇESİNDE BİR VATANDAŞ DÜNYA’NIN EN GÜZEL MANZARASIYLA KARŞILAŞTIĞINI SÖYLEYEREK DOĞADA NADİR GÖRÜLEN YABAN KEÇİLERİNİ CEP TELEFONU KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLEDİ

SİVAS’IN KANGAL İLÇESİNDE BİR

sivasta bir vatandas yaban kecilerinin fotografini cekti dunyanin en guzel manzarasi 3825e8fSivas’ın Kangal ilçesinde bir vatandaş, “Dünyanın en güzel manzarası” diyerek yaban keçilerini cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Sivas’ın Kangal ilçesindeki köyüne tatile gelen Bilal Arslantaş, araçla seyir halindeyken yolda yabani hayvanlarla karşılaştı. Arabasını kenara çeken Arslantaş, yakından bakınca doğada nadir olarak görülen ve popülasyonu artan yaban keçileri olduğu fark etti. Hemen cep telefonunun kamerasını açan Arslantaş, “Dünyanın en güzel manzarası” diyerek yaban keçilerini cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Bir süre sonra yaban keçileri gözden kayboldu.

Bilal Arslantaş, görüntüleri çektiği sırada dünyanın en güzel manzarasıyla karşılaştığını belirterek, “Burada yaban keçileri var, resmen poz veriyorlar. Benden hiç korkmuyorlar. Adres belirtemeyeceğim. Malum avcılar hiç sınır dinlemiyorlar. Çok güzeller. Aramızda 100 metre bile yok” dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te SİVAS HABER'e abone olun.
Whatsapp Kanal
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.