Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivas SAĞLIK-SEN Gazze için Kermes Düzenledi

Sivas SAĞLIK-SEN Gazze için
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Sivas SAĞLIK-SEN Gazze için Kermes Düzenledi

Sivas’ta Filistin‘de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayanların başında gelen Sivas SAĞLIK-SEN ses çıkarmakla kalmayarak birde özellikle Gazze‘de yardıma muhtaç insanlar için taşın altına ellerini koyarak kermes düzenlediler.

Sivas Sağlık-Sen Kadın Kolları öncülüğünde düzenlenen kermese Başta Sivas Valisi Yılmaz Şimşek‘in eşi Dr. Çiğdem Şimşek, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Onur Mahmutoğlu, Sivas Numune Hastanesi ve Sivas Devlet Hastanesi Başhekimleri ve yöneticileri çok sayıda sağlık çalışanı düzenlenen kermese katılarak destek verdiler. Sivas Numune Hastanesi ve Sivas Devlet Hastanesi’nde tamamlanan kermes 25-26 Aralık’ta Cumhuriyet Üniversitesinde de yapılarak tamamlanacaktır.

Sivas SAĞLIK-SEN kermesten elde ettikleri geliri AFAD aracılığı ile Gazze’deki yardıma muhtaç insanlar için gönderileceği belirtirken sivil toplum kuruluşlarının böylesi faaliyetlere öncülük etmesi diğer STK’lara da örnek olmasını temenni ediyoruz. Bizlerde değerli Sağlık- Sen ailesini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

IMG 20231221 WA0014 scaled

Sivas Haberleri

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol