Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinan Ateş’in Azmettiricisi Doğukan Çep’ten Mektup İddiası

Sinan Ateş’in Azmettiricisi Doğukan
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Sinan Ateş’in Azmettiricisi Doğukan Çep’ten Mektup İddiası

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanlarından Sinan Ateş, 30 Aralık 2022’de cinayete kurban gitmişti. Son dönemlerde Türkiye’de işlenen ve en çok konuşulan cinayet olan Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili özellikle MHP’li birçok isme çeşitli suçlar isnat ediliyordu. Sinan Ateş cinayetinde tutuklu bulunan Doğukan Çep, avukatı aracılığıyla olayı anlattığı bir mektup yazdı. Birçok Ülkücü ve MHP’linin paylaştığı o mektupta Doğukan Çep, cinayeti kendi husumeti nedeniyle işlediğini söyledi.

DAHA ÖNCEDEN TANIŞMIYORDUK

İşte Doğukan Çep’in mektubu:

“Ben Sinan Ateş dosyasından tutuklu bulunan Doğuhan Çep. Türk Milliyetçisi ve Ülkücüyüm. Basını bu kadar meşgul eden ve maalesef başka yerlere, yönlere çekilmeye çalışılan bu dava, benim şahsi davamdır. Ben hayatım boyunca Ülkü Ocaklarına gitmedim. Bu kültürde yetişmedim. Sinan Ateş ile daha öncesinden tanışıklığımız bulunmaktaydı.

FETÖ’CÜ HABERLERİNİ OKUDUM

Bir gün benim her zaman gittiğim Üsküdar’daki camiye grup olarak geldiler. Benim haberim yoktu. Sabah namazından sonra tanışıp kendisinden tüm kardeşlerinin yanında yardım istedim. Bana söz verdi. O gün yardımcı olacağını söyledi. Fakat sözünü tutmadı ve beni oyaladı. Zaman geçtikten sonra herkesin malumu olan o, “Sinan Ateş FETÖ’cü mü?” haberlerini internetten okumaya başladım.

SİNİRLENDİM

Bana yardım etmediğinde hain olduğunu anlamıştım zaten. Kendime şu soruyu sormuştum: Vatansever bir adam, Milliyetçi bir adam benim gibi bir delikanlıya yardım eder dedim. Meğer kurt görünümlü olan bu çakalın siyasetleri farklı imiş. Herkes kendine yakışanı yapar. Kasıtlı olarak oyalandım. Bende sinirlendim. Söz vermeseydi, yardımcı olamam deseydi yeterliydi.

AYAKLARINDAN VURMAK İSTEDİM

Bende canını yakmak için ayaklarından vurmak istedim. Öldürme gibi bir kastım kesinlikle olmadı. Zaten görüntülerde de bu açıkça bellidir. Ben ve arkadaşlarım ölsün istemedik. Devletimiz adil bir şekilde deliller ve raporlar ışığında olayı aydınlığa çıkaracaktır.

KAMERA KAYITLARIYLA SABİT

Şahsi husumet sebebiyle uyarı amaçlı canını yakmak, yaralamak istedim. Fakat FETÖ’cü bazı gazeteler kamera kayıtlarıyla sabit olan bu olayı farklı yerlere çekiyorlar. Suikast diyorlar. Böyle suikast olmaz. İlk gelen mermiler ayağından vuruyor. Suikast yapmaya gelen insan kafasına, göğsüne atar. Ya da sırtından vurur.

BÖYLE SUİKAST OLMAZ

Eray Sinan Ateş’i tek başına karşına çıkarak ayaklarını yere basarak Sinan Ateş’in ayaklarına ateş etmiştir. Basında motorla ateş etti diyorlar. Motor 400-500 metre başka bir yerdedir. Kayıtlarda mevcut atış şeklinden ilk mermilerin ayağına geldiği bellidir. Böyle bir suikast olmaz.

DERTLERİ SİNAN ATEŞ DEĞİL, MHP’DEN İNTİKAM ALMAK

En ülkücüyüm diye konu farklı yerlere çekiliyor. Ben Sinan Ateş’ten Hasan Ferit Gedik davası için Yargıtay’da olan dosyam için yardım istemiştim. İftira ile cezalandırıldım demiştim. Sinan Ateş ile fotoğrafım mevcuttur. Emniyette kendim söyledim. Bu yüzden oldu dedim. Önce tanıştığım bellidir. Kamuoyu yalan haberler ve iftiralarla yanlış yönlendiriliyor. Bunu yapanlar vatan haini FETÖ’cüler ve aşağılık kompleksine kapılmış olan MHP’den kovulmuş kapı dışarı atılmış şahıslardır. Bunların derdi Sinan Ateş değildir. MHP’den intikam almaktır.

NEREDEN BİLECEKTİM?

İçeride bir sürü suçsuz günahsız yatan insan var. Yazıktır, günahtır. Benim şahsi meselem yüzünden içerde alakası olmayan suçsuz günahsız insanların yatması çok üzücü. Evet bana yardım etmeyen sözünü tutamayan Sinan Ateş’e sinirlendim. En çokta güvenimin boşa çıkmasına sinirlendim. Ben kendisine güvenmiştim. Bakın o birlikte çekildiğimiz fotoğrafa ben o gün çekildim. Kendim söyledim emniyette. Fakat FETÖ’cü olduğunu oraya hizmet ettiğini nereden bilecektim.

HİÇBİR KURUMLA ALAKASI YOKTUR

Şimdi FETÖ’cü yandaş birçok hain gazeteci olayları farklı yerlere çekip çarpıtmaya çalışıyor. Olay benim olayımdır. Hiçbir kurum ve kuruluşla alakası yoktur. Bu çarpıtmalar yüzünden içeride bir sürü masum yatıyor. İstediğiniz kadar olayları çarpıtın, farklı yere çıkarlarına çekmeye çalışın gerçek tektir. Ayrıca uyuşturucu satanında sattıranında Allah bin bir türlü belasını versin. Biz torbacı veya baron değiliz. Gülsuyularla uzun süredir hasımım. Ve çete reisi değilim. İftira atanlar iftiralarında boğulacaklardır. Kamuoyuna duyurumdur.”

WhatsApp Image 2023 10 13 at 17.23.23 WhatsApp Image 2023 10 13 at 17.23.29

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol