Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıfırdan Zirveye Sivaslı İş Adamı Ünal Karaca

Sıfırdan Zirveye Sivaslı İş
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

Sıfırdan Zirveye Sivaslı İş Adamı Ünal Karaca

Sivas’ta bir çok alanda katma değer yaratmış ve istihdam sağlayan firmaların başında gelen yatırımların kurucusu Sivaslı İş Adamı Ünal Karaca Youtube’da Storybox kanalına konuk olarak Ünal Karaca ve kurduğu markaların nasıl sıfırdan zirveye geldiğini ve arkasındaki, azim, sabır ve kararlılığını anlattı.

Ünal Karaca Sivas’ta şuanda, Tiffany Mobilya, Dermokil, Sivas Termal Hotel ve İnşaat alanlarında faaliyet göstererek tüm yatırımlarını Sivas’a yapıyor ve aynı zamandada tüm istihdamınıda Sivas’tan karşılıyor. Karaca; konuk olduğu programda söylediği ve dikkat çeken konu ise şu oldu. Kendimi bir konuma getirmek ve ailemi sefaletten kurtarmak ilk hedefimdi. Onu gerçekleştirdim bundan sonra sağlığımdan dahi önemli olan tek konu memleketime ve ülkeme daha fazla faydalı olmak için daha fazla çalışmaktır dedi.

Ünal Karaca. Sivas’ta çok zorlu geçen bir çocukluğun ardından lise döneminde cebinde 400 markla Almanya’ya giden ve Türkiye’ye dönüşte önce motosiklet satışı ardından da beyaz eşya bayiliği ile iş hayatına giren Karaca’nın üretim hikayesi ise mobilya üretimi ile başlıyor.

Sivas’ta mobilya fabrikası kuran Karaca, sonrasında ise İsrail’de gördüğü kozmetik ürünlerini kilden yapmaya karar vererek bambaşka bir yola çıkıyor. Kendisine ‘kilden güzellik ürünü mü olur’ diyenlere aldırmayan Karaca, şu anda Sivas’ın en büyük fabrikalarından birine sahip olarak 175 çeşit ürün üretiyor ve 35 ülkeye ihracat yapıyor. ‘Hayal edemeyeceğim kadar büyüdüm’ diyen Karaca, Dermokil’in yanında Sivas’a çok büyük bir termal otel ve Tiffany Mobilyanında sahibi. Karaca’nın hikayesini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz, keyifli seyirler…

Sivas Haber | Sivas | Sivaslı İş Adamları

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol