Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan Ayı Tebrik Mesajları

Ramazan Ayı Tebrik Mesajları

Ramazan Ayı Tebrik Mesajları

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte müslümanların birbirlerini tebrik etmeleri sünnettir. Ama bazen kelimelerde duygularını ifade edemezler. İşte burada bizde Sivas Haber olarak sizlere yardımcı olmak adına bazı hazır tebrik mesajları yayınladık. Bu mesajları kullanabilirsiniz. Hayırlı Ramazanlar

  1. Ramazan ayının bereketi, huzuru ve mutluluğu üzerinize olsun. İyi Ramazanlar!
  2. Sevgi, saygı ve hoşgörünün her zamankinden daha fazla önem kazandığı Ramazan ayında, tüm Müslüman kardeşlerimizin oruçları kabul olsun. Hayırlı Ramazanlar!
  3. Ramazan ayı, bize bir arınma ve yenilenme fırsatı sunar. Rabbimiz dualarımızı kabul etsin ve bize mağfiret nasip etsin. İyi Ramazanlar!
  4. Ramazan ayının güzelliklerini hep birlikte yaşamak dileğiyle. Hoşgörü, sabır ve kardeşlik duygularıyla dolu nice Ramazanlara.
  5. Ramazan ayı, yüreklerimizi birleştiren, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren özel bir zaman dilimidir. Tüm Müslüman kardeşlerimizin Ramazan ayı mübarek olsun!
  6. Ramazan ayı boyunca tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle. Hayırlı Ramazanlar!
  7. Ramazan ayı sadece bir aylık değil, bir ömür boyu süren güzellikleri beraberinde getirir. İnşallah bu Ramazan ayı hepimiz için hayırlı ve bereketli olur.
  8. Ramazan ayı, bize affetmenin, sabrın ve dayanışmanın önemini hatırlatır. Tüm Müslüman kardeşlerimizin oruçları kabul olsun. İyi Ramazanlar!
  9. Ramazan ayı, sevgi ve hoşgörü dolu bir zaman dilimidir. Tüm Müslüman kardeşlerimizin bu mübarek ayını en içten dileklerimizle kutlarız.
  10. Ramazan ayı boyunca Rabbimiz dualarımızı kabul etsin ve bize güzel bir gelecek nasip etsin. Hayırlı Ramazanlar!
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te SİVAS HABER'e abone olun.
Whatsapp Kanal
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.