Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müge Anlı’da 18 yaşındaki Lamia’nın sözleri herkesi çileden çıkardı

Ailesinin yanından kendisinden yaşça büyük bir adam için kaçan 18 yaşındaki Lamia’yı Müge Anlı budu. Yayında ailesi ile kavuşan Lamia’nın açıklamaları herkesi şaşırttı. Müge Anlı’nın ikna çabaları boşa çıktı.

Ailesinin yanından kendisinden yaşça
Arslan Optik
Sivas Personel Servisi

muge anlida 18 yasindaki lamianin sozleri herkesi cileden cikardi 0 nhVOXHML

Müge Anlı’nın programında, Naile Sayınkarakaya, 18 yaşındaki kızı Lamia Sayınkarakaya’nın 46 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti ve yetkililerden yardım talep etti.

muge anlida 18 yasindaki lamianin sozleri herkesi cileden cikardi 1 IL32137Y

“Kızım Lamia, 22 Nisan’da evimizden ayrıldı. 47 yaşındaki Murat adlı kişi, kızımı yanında alıkoyuyor. Kızıma ulaşamıyorum, hiçbir şekilde. Kızım evden ayrılırken, ‘Anne, sizin başınızı belaya sokmak istemem’ diyen acılı annenin yüreğine su serpildi.

muge anlida 18 yasindaki lamianin sozleri herkesi cileden cikardi 2 gIA7tvSb

Genç kız Müge Anlı ve ekibinin çalışmalarıyla hızla bulundu. Bugün yayına ailesine sarılmak için gelen Lamia, Murat ile birlikteliğini önce reddetti. Sonra ailesinden bu konuda anlayış istedi.

muge anlida 18 yasindaki lamianin sozleri herkesi cileden cikardi 3 6gB5jldt

“Murat’ı seviyorum ve bunu kabullenmelerini istiyorum” diyen Lamia, Müge Anlı’nın ikna çabalarına da cevap vermedi: “Hataysa bile hata olduğunu yaşayıp görmek istiyorum” dedi.

muge anlida 18 yasindaki lamianin sozleri herkesi cileden cikardi 4 AU7A4zUt

Geçtiğimiz bölümde telefon bağlantısında 37 yaşında olduğunu söylediği Murat’ın bugün 35 yaşında olduğunu söyleyen Lamia’ya annesi karşı çıktı. Murat’ın 50 yaşında olduğunu savundu.

ghngvb

Aynı zamanda Müge Anlı, bu kişinin uyuşturucu madde ile ilgili konularda sabıkası olduğunu da genç kıza anlatmaya çalıştı.

muge anlida 18 yasindaki lamianin sozleri herkesi cileden cikardi 6 tWfgg41n

Lamia, Murat’ın uyuşturucu madde kullanmadığını ve kendisinin de bu işe bulaşmadığını söyledi. Arabada bulunan maddenin ise başkasının olduğunu söyledi.

ygjhnb bnsu

Murat’ın yengesi ile ilişkisi olduğunu gösteren mesajlar da ortaya çıktı. Yenge, Lamia’ya ağza alınmayacak küfürler sarf ederek Murat’tan uzak durmasını söyledi. Yayında Murat’ın annesinin ise hapse girdiği ve kızlarını uygusuz yerlerde çalıştırdığına dair iddialar da yer aldı.

muge anlida 18 yasindaki lamianin sozleri herkesi cileden cikardi 8 m6NbGU3E

Yayına bağlanan Murat’ın annesi Lamia’nın 1 Haziran’da, yani doğum gününde, nikah tarihi aldığını söyledi. Müge Anlı’nın sorusu üzerine Lamia bu iddiayı kabul etti. Reklam sonrası Lamia, “Fikrim değişmedi. Evleniyorum” dedi.

Reklamı Geç
Gazzeye Destek Ol