Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Gündem

Hırka-i Şerif’in Dünya Yapımı Olmadığı Anlaşıldı

Hırka-i Şerif’in Dünya Yapımı Olmadığı Anlaşıldı

1500 sene önceden İslam Paygamberi Hz. Muhammed (s.a.v.)’in miras olarak müslümanlara kalan eşyalarından birisi ve herkesin mutlaka bildiği miraslardan biriside Hırka-i Şerif’tir. Bugüne kadar Hırka-i Şerif’in, Genç develerin boğazlarının altındaki tüylerden dokunduğunu söylemiş ve Miraca çıkarken bunu giydiğini anlatmışlardı. Ama öyle bir deney yapıldıki tüm bu söylemlerin aksine insanları şok eden bir sonuç çıktı.

Gündeme Ada Abi olarak gelen Cüneyt Sezer‘in katıldığı televizyon programında tüm deney aşamalarını saniye saniye anlattığı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in Hırka-i Şerif‘inde ki muhteşem sırrı ortaya çıkardı. Muharrem Hilmi Şenalp’in Mikrofilmlerde görüntülediği, Hırka-i Şerif üzerindeki dokumaların ve katmanların günümüz teknolojisi ile bile yapılamayacağı anlaşıldı. Hırk-i Şerif’in kumaşının en alttan en üste kadar 3 katmanlı bir kumaş olduğu, en altta yün, üstünde keten ve enüstte ipek olduğu, üzerindeki işlemelerin tamamen matematisel bir işlemle dokunmuş, her birinin Kur’an-ı Kerim’de bir ayete denk geldiği, Bu Hırkanın anlatılan rivayetlerden olan Cebrail (a.s.)’ın Nurdan bir Sandıktan bu Hırka-i Şerif’i Peygamber Efendimize (s.a.v.) Miraçta verdiği netleştiğini kumaşın katmanlarının, işlemelerinin ve bu 1500 senelik elden ele dolanan hırkanın üzerinde kesinlikle bakteri ve mikrobun barınamadığı yapılan deneyler sonucunda kanıtlanmış.

Sizlere programın detaylı videosunu paylaşırken bu konu hakkında sizlerinde düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanından bizlerle paylaşmanızı merakla bekliyoruz.

Sivas Haber – ÖZEL HABER

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te SİVAS HABER'e abone olun.
Whatsapp Kanal
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.


DİĞER VİDEOLAR