Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhur İttifakı Sivas’ta Sadece Divriği’de Oyunu Yükseltti

Cumhur İttifakı Sivas’ta Sadece

Cumhur İttifakı Sivas’ta Sadece Divriği’de Oyunu Yükseltti

31 Mart 2024 yerel seçimleri süpriz sonuçlarla insanların ağzını açık bıraktı. Türkiye genelinde büyük bir değişim yaşandı. Kimsenin beklemediği süpriz sonuçlar çıkarak hiç şans verilmeyen partiler bile farklı sonuçlar almayı başardı.

Ak Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde 20 küsür yıl sonra ilk defa Türkiye’de 1. parti olma yetisini kaybederek 2. sıraya düştü, ama Türkiye genelinin aksine bir durum CHP’nin kalesi olan silme CHP’ye oy çıkan Divriği ilçemizde meydana geldi. 31 Mart 2024 Cumhur İttifakı Divriği Belediye Başkan Adayı Av. Özcan Çetin, Divriği’de yaptığı seçim çalışmaları, samimiyeti ve yerel yönetimlerdeki tecrübesiyle Divriği halkının gönlünde taht kurmayı başardı.

Bu durumda şüphesizki sandıklara yansıdı, Cumhur İttifakı 2023 seçimlerinde Divriği’de %29,93 oy alırken, 2024 Seçimlerinde Av. Özcan Çetin ile birlikte %45,41’lik bir oy alarak resmen Divriği’de ki Cumhur İttifakı oyunu ikiye katladı.

Bu sonuçla beraber Sivas’ta ve Türkiye’de Cumhur İttifakının genelde yaşanan büyük düşüşün aksine Divriği’de oy oranı Av. Özcan Çetin farkıyla 2 kat arttı.

Sivas HaberDivriği Haberleri

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te SİVAS HABER'e abone olun.
Whatsapp Kanal
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.