Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adem Uzun Başkan Yardımcısı Seçiminde Sınavı Geçebilecek mi?

Adem Uzun Başkan Yardımcısı

Adem Uzun Başkan Yardımcısı Seçiminde Sınavı Geçebilecek mi?

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde açık ara farkla ve Sivas halkının teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen Dr. Adem Uzun, Eğitimci kimliği ve geçmiş görevlerinde yaptığı Liyakate bağlılığı ile dikkatleri çekti.

4 Nisan 2024 Perşembe günü görevi önceki dönem Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin‘den görevi devralan Dr. Adem Uzun, Belediye Başkan Yardımcılığı konusunda ilk icraatini yaptı. Cumhuriyet tarihinde ilk olan bir olayı meydana getirerek kadın bir Başkan Yardımcısı atadı. Özellikle Sivas’ta kadınlarla ilgili Belediyenin çok daha fazla proje üretmesi için, Belediye Başkan Yardımcısı olarak Av. Esra Meran Uslu’yu göreve getirdi.

Uzun’un bu ilk ataması Sivas halkı tarafından memnuniyet ile karşılandı. Ama asıl akıllara takılan diğer atamalar kim olacak konusu oldu. Adem Uzun Likayate bağlı kalıp ekmeği ekmekçiyemi verecek yoksa oda önceki dönem belediye başkanları gibi genel merkezin, il yönetimlerinin baskılarına maruz kalıp şehir yönetimiyle alakasız, altyapı, sosyal kültürel yaşam, ekonomi, enerji ve birçok alanda hiçbir bilgisi olmayan esnafları ve vasıfsız insanlarımı başkan yardımcısı olarak atayacak?

Yoksa Liyakati en ön planda tutup, Şehir Plancılar, Mimarlar, Mühendisler, Ekonomistler gibi alanında uzman görüşü ve inanışının ne olduğuna bakılmadan gerçekten şehir için canla başla çalışacak, şehre katı sağlayacak kaliteli bir ekipmi kuracak?

Akıllarak takılan bu sorulara atamalar yapıldıktan sonra net cevapları alıp Sivaslının büyük bir umutla göreve getirdiği Adem Uzun Sınavı Geçebilecek mi? Yoksa Sınıftamı Kalacak? hep birlikte göreceğiz.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te SİVAS HABER'e abone olun.
Whatsapp Kanal
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.